För att få ett snabbt företagslån är det viktigt att du uppfyller våra vilkor och kriterier

Vilka är kriterierna för att få ett småföretagslån?

För att kunna ta ett företagslån eller ett av våra småföretagslån så krävs det att boalget är minst 2 år gammalt och att det är registrerat i Sverige. Vi lånar ut pengar till aktiebolag och de allra flesta andra bolagsformer. Ingen är för liten eller stor för oss. Vårt mål är att erbjuda en konkurrenskraftig låneprodukt till ett konkurenskraftigt pris. För dit som kund till oss skall det alltså vara enkelt att låna pengar för att t.ex. utveckla en ny produkt.

Hur stora belopp kan jag låna

Exakt hur mycket just du får låna beror på vad vår kreditbedömningsalgoritm säger. Men maxbeloppet vi lånar ut är lån på 500000 kronor. med en återbetalningstid på 6 eller 9 månader. Du kan alltså ansöka om ett lån på 500000 kronor men du kanske bara beviljas att låna 200000, även om du ansöker om ett större belopp så är det viktigt att du gör din kalkyl rätt så att du klarar dig på ett mindre belopp. Du kanske bara behöver ändra i vissa dear av upplägget utan att äventyra alltihop för att du får låna för lite pengar.

Vi gör alltid vårt bästa för att möta och tillgodose dina finansiella behov, men vi gör det inte på bekostnad av vår säkerhet och likviditet. Om vi tog sådana riskrr så skulle vi behöva ta ut flera gånger så hög ränta som vi gr nu. Och det vill vi faktiskt inte göra, vi ser det inte som ett egenvärde. Värdet för oss är när vi har glada kunder som kommer tillbaka och äter ho oss ofta.