Företagslån 1000000 – Låna en miljon

Nu kan du låna 1000000 till ditt företag, att öka lånetaket innebär att du kan få hjälp med betydligt större investeringar.

Kan jag låna en miljon utan säkerhet?

Ja nu, går det bra, de kreditundersökningar som utförs tillåter att du kan ta ett lån utan att lämna någånting som säkerhet. Så länge du betalar tillbaka pengarna så kan du låna pengar igen när ditt företag behöver snabb tillgång till kapital. Nu kan du t.ex. investera i en ny maskinpark, det kan ju vara betungande för ett företag att ta en investering på 1 miljon direkt ur kassan. Då är det ofta enklare och lättare att hantera att dela upp investeringen på t.ex. 6 månader. På det sättet blir investeringen inte så likviditetspåfrestande.

Hur beräknar man månadskostnad på ett lån?

Månadskostnaden blir lånat belopp + kostnader för lånet (räntor, uppläggningsavgifter etc.) delat med antalet månader som lånet löper på (lånets löptid).
Alltså som följande exempel:

  • Lånebelopp: 1000000 kronor
  • Räntekostnad: 50000 kronor
  • Lånets uppläggningskostnad: 450 kronor
  • Lånets löptid: 6 månader
  • Månadskostnad: 175075 kronor i månaden

Ovanstående är alltså ett exempel på hur ett upplägg skulle kunna se ut, det avser ett lån på 1 miljon kronor med en löptid på 6 månader med en fiktiv räntesats.

Så jag kan låna 1 miljon till företag?

Svaret är ja, det kan du! Men en kreditprövning görs naturligtvis för att säkerställa att ditt företag verkligen har råd att betala tillbaka lånet. Det är ju inte meningen att du skall försätta sig i en svår situation bara därför att du har ett tilfälligt behov av pengar. Men, nu är det alltså enkelt för dig som företagare och entreprenör att ansöka om och att få beviljat ett lån på upp till 1000000 kronor. Lånet betalas snabbt ut och du kan redan nubörja planera för att utöka ditt företag och låta det växa i den takt som du vill och har planerat för.