FAQ – Företagslån

 1. Vad är räntan för företagslånet?
  Lånet har en fast månadsavgift istället för en separat ränteavgift. Avgiften baseras på företagets credit score.

  Våra lån har inte en separat ränteavgift. Istället betalas en fast månadsavgift varje månad som kostnad för lånet. Denna avgift är individuell och baseras på företagets credit score, som i sin tur bestäms av en mängd olika parametrar. Det finns inga dolda avgifter eller bindningstider associerade med lånet.

 2. Hur mycket kan jag låna? Vanligtvis mellan 10 000 SEK till 2 000 000 SEK.

  Normalt kan du låna från 10 000 SEK till 2 000 000 SEK. För att få en exakt summa rekommenderas det att göra en ansökan.

 3. Jag vill ta ett lån för att starta företag. Är det möjligt?
  Nej, lån ges endast till registrerade och aktiva bolag.

  Det är inte möjligt att ta ett företagslån för att starta ett företag. Lån kan endast beviljas till företag som redan är registrerade och aktiva.

 4. Jag har ingen svensk bank. Kan jag få ett företagslån ändå?
  Nej, du måste ha ett konto hos en svensk bank.

  För att kunna få ett företagslån krävs det att du har ett konto hos en svensk bank.

 5. Kan jag lösa lånet i förtid? Ja, det går att lösa lånet i förtid utan extra kostnader.

  Vi premierar de som vill lösa en kredit i förtid. Därför har vi ingen bindningstid eller avgift för förtidsinlösen. Du kan betala tillbaka hela lånet i förtid utan extra kostnad eller dolda avgifter. Kontakta kundtjänst för en slutfaktura om du önskar slutbetala.

 6. Hur betalar jag tillbaka lånet?
  Följ instruktionerna på den skickade fakturan.

  Du betalar enklast genom att följa instruktionerna på den faktura som vi har skickat till dig. Om du är osäker kan du logga in på kreditbolagets adminpanel för mer information.

 7. Hur ansöker jag om företagslån?
  Ansök online, det tar bara 60 sekunder.

  Det är enkelt att ansöka om ett företagslån online och tar bara 60 sekunder. Fyll i ansökan, skicka kompletterande uppgifter vid behov, och välj om du vill gå vidare efter att ha fått lånebeskedet. Pengarna betalas ut normalt samma dag efter godkännande.

 8. Hur kontaktar jag er?
  Via e-post.

  Du kontaktar oss enklast genom att skicka ett mail.

 9. Vad är företagslån?
  Ett lån avsett för företagsändamål.

  Företagslån är finansiella instrument som tillhandahålls av banker eller andra finansinstitut för att hjälpa företag att finansiera sina verksamhetsbehov, såsom expansion, inköp av utrustning eller råvaror, eller att hantera kassaflödesgap.

 10. Var ansöker jag om F-skatt?
  Ansök via Skatteverkets hemsida.

  För att ta ett företagslån måste ditt företag vara godkänt för F-skatt. Ansök enkelt via Skatteverkets hemsida genom att följa stegen på deras webbplats.